ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Κοντά στους 3.000 οι έλεγχοι της Αστυνομίας - Ελάχιστες οι παραβάσεις των πολιτών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Κοντά στους 3.000 οι έλεγχοι της Αστυνομίας - Ελάχιστες οι παραβάσεις των πολιτών

Σε 32 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, διενεργήθηκαν συνολικά 2.941 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 754 έλεγχοι και έγιναν σε 5 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 13 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 468 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 727 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες.
 
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 7 πολίτες και 3 υποστατικά για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 419 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 383 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 1 υποστατικό.
 
Διενεργήθηκαν επίσης 172 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και δεν έγιναν καταγγελίες, ενώ έγιναν 18 από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE