ΔΙΕΘΝΗ

Κρίνεται η πρωτιά για Δώνη

Κρίνεται η πρωτιά για Δώνη

Το νικηφόρο σερί θέλει να συνεχίσει ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο της Αλ Χιλάλ κόντρα στην Αλ Σαντ, αλλά αυτή τη φορά για το ασιατικό Champions League, σε ένα ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά στον τρίτο όμιλο.

 

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού και βρίσκεται στη 2η θέση με 10 βαθμούς σε ισοβαθμία με την Αλ Σαντ που μέχρι στιγμής είναι στην 1η. 

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς που θα κρίνει την τελική κατάταξη του ομίλου, τόνισε ότι φαβορί είναι η Αλ Σαντ που επικράτησε στον πρώτο γύρο μέσα στην Ντόχα, στο ντεμπούτο μάλιστα του Γιώργου Δώνη, ωστόσο υπογράμμισε ότι στόχος είναι η νίκη και η 1η θέση.

«Η Αλ Σαντ έχει περισσότερες πιθανότητες για την κορυφή, καθώς μας νίκησαν στον πρώτο γύρω στην Ντόχα. Ωστόσο, εμείς θα ψάξουμε τρόπους να πάρουμε τη νίκη και βρεθούμε πρώτοι. Έχουμε μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νίκη», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής.

Ο αγώνας ανάμεσα στην Αλ Σαντ και την Αλ Χιλάλ διεξάγεται στις 19;05 ώρα Ελλάδας.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top