Χούμποτσαν: «Να πάρουμε βαθμούς από τα παιχνίδια που απομένουν»

Χούμποτσαν: «Να πάρουμε βαθμούς από τα παιχνίδια που απομένουν»

Ο Τόμας Χούμποτσαν εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στη διάσκεψη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δηλώσεις του:

«Παίζουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση εκεί που παίζουν μεγάλοι σύλλογοι. Παίζουμε ξανά με τον ΠΑΟΚ, μέσα από τα παιχνίδια που απομένουν να πάρουμε κάποιους βαθμούς».

The post Χούμποτσαν: «Να πάρουμε βαθμούς από τα παιχνίδια που απομένουν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE