ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Μαύρη» μέρα με τρεις νεκρούς και μεγάλο αριθμό νέων κρουσμάτων

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Μαύρη» μέρα με τρεις νεκρούς και μεγάλο αριθμό νέων κρουσμάτων

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 (292) καθώς και τρεις θανάτους την Τετάρτη 2/12.

Ανακοινώνεται ο θάνατος τριών ασθενών με COVID-19. Η τελική αιτία θανάτου αποδίδεται στη νόσο COVID-19. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

– Γυναίκα, ηλικίας 83 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

– Άντρα, ηλικίας 62 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

–  Άντρα, ηλικίας 84 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από μεταφορά του από το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Μαύρη» μέρα με τρεις νεκρούς και μεγάλο αριθμό νέων κρουσμάτων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE