Ενώπιων των πολιτικών αρχηγών οι γνωματεύσειςτου Πρόεδρου της Βουλής για λίστα Γιωρκάτζη

Ενώπιων των πολιτικών αρχηγών οι γνωματεύσειςτου Πρόεδρου της Βουλής για λίστα Γιωρκάτζη

Τις απόψεις των πολιτικών αρχηγών για τις νομικές γνωματεύσεις, σχετικά με τη λίστα Γιωρκάτζη, ζήτησε σήμερα εγγράφως ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ. Αδάμος Αδάμου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής έθεσε ενώπιων των πολιτικών αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων τους τις γνωματεύσεις, των τριών έγκριτων νομικών Αντρέα Αγγελίδη, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη και Κρις Τριανταφυλλίδη, ζητώντας τους να τις μελετήσουν και να τοποθετηθούν γραπτώς, αρχές της επόμενης βδομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE