ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2.

Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πλαστογραφίας, 4.Πλαστοπροσωπίας και 5. Κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10/09/2020 στην επαρχία Λευκωσίας.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον του OMER NACI KARAKAS, 27 ετών από την Τουρκία, ο οποίος καταζητείται βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE