ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2.

Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πλαστογραφίας, 4.Πλαστοπροσωπίας και 5. Κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10/09/2020 στην επαρχία Λευκωσίας.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον του OMER NACI KARAKAS, 27 ετών από την Τουρκία, ο οποίος καταζητείται βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE