ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας – Το μήνυμά του στο Facebook

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας – Το μήνυμά του στο Facebook

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό  από τον Αντρέα Βύρα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λάρνακας μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία πέρασε από τεστ το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19, ωστόσο όπως αναφέρει είναι ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα.

Στέλνει παράλληλα το μήνυμα ότι «θα το ξεπεράσουμε και αυτό και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Φίλες και φίλοι, μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία, διαγνώστηκα θετικός στον COVID-19. Ενημερώνω πως, για την ώρα τουλάχιστον, είμαι ασυμπτωματικός και φυσικά παραμένω απομονωμένος και θα εργάζομαι εξ αποστάσεως από ειδικό χώρο καραντίνας, μακριά και από το σπίτι μου. Έχουν ενημερωθεί όλα τα άτομα που ήμουν σε επαφή και θα τηρήσουμε όλα τα πρωτόκολλα του Δήμου Λάρνακας και της Ένωσης Δήμων.

Θα το ξεπεράσουμε και αυτό και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Μείνετε ασφαλείς και γίνετε ασπίδα προστασίας για αυτούς που αγαπάτε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top