ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξήντα δύο ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς - Αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξήντα δύο ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς -  Αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός

Εξήντα δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα (04/12), στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως νοσοκομείο αναφοράς.

Από τους ασθενείς αυτούς, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας, καθώς χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με την  επιστημονική διευθύντρια του νοσοκομείου Αμαλία Χατζηγιάννη, αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, καθώς οι εισαγωγές είναι συνεχείς, ενώ ο αριθμός των εξιτηρίων είναι μικρότερος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE