ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξήντα δύο ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς - Αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξήντα δύο ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς -  Αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός

Εξήντα δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα (04/12), στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως νοσοκομείο αναφοράς.

Από τους ασθενείς αυτούς, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας, καθώς χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με την  επιστημονική διευθύντρια του νοσοκομείου Αμαλία Χατζηγιάννη, αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, καθώς οι εισαγωγές είναι συνεχείς, ενώ ο αριθμός των εξιτηρίων είναι μικρότερος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.