Ανακοίνωση βόμβα από τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη – Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα

Ανακοίνωση βόμβα από τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη – Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε. 

Σήμερα, η οικογένεια του τραγουδιστή υποστηρίζει ότι έχει ένα νέο στοιχείο στη διάθεσή της για το μοιραίο δυστύχημα που συνέβη στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα που ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι στο τιμόνι του αυτοκινήτου δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy (πατώντας εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE