Ανακοίνωση βόμβα από τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη – Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα

Ανακοίνωση βόμβα από τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη – Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε. 

Σήμερα, η οικογένεια του τραγουδιστή υποστηρίζει ότι έχει ένα νέο στοιχείο στη διάθεσή της για το μοιραίο δυστύχημα που συνέβη στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα που ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι στο τιμόνι του αυτοκινήτου δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy (πατώντας εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE