Έφαγε πρόστιμο 2.900 ευρώ γιατί έσπασε τα περιοριστικά μέτρα για 8 δευτερόλεπτα

Έφαγε πρόστιμο 2.900 ευρώ γιατί έσπασε τα περιοριστικά μέτρα για 8 δευτερόλεπτα

Πώς συνέβη η ιδιαίτερη παράβαση και γιατί κάλεσαν την αστυνομία.

Τσουχτερό πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει ένας άντρας στην Ταϊβάν επειδή παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για 8 δευτερόλεπτα.

Ο άντρας, που είναι εργάτης από τις Φιλιππίνες, βρισκόταν κλεισμένος σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της πόλης Καοσιούνγκ.

Βγήκε όμως από το δωμάτιό του για 8 δευτερόλεπτα, μια κίνηση που τρομοκράτησε τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Οι οποίοι ειδοποίησαν το υπουργείο Υγείας, έχοντας ως αποδεικτικό το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα.

Ο μετανάστης δεν έπρεπε να βγει ούτε στιγμή από το δωμάτιό του, γεγονός που προκάλεσε την παραβίαση των μέτρων. Έκανε μερικά βήματα στον διάδρομο και επέστρεψε στο δωμάτιό του. Το βίντεο κατέγραψε και τα 8 δευτερόλεπτα της «ανταρσίας» του.

Η Καοσιούνγκ έχει 56 ξενοδοχεία καραντίνας, δυναμικότητας 3.000 δωματίων.

Η Ταϊβάν παραμένει μια από τις χώρες που φαίνεται να τα έχουν πάει ιδιαιτέρως καλά στην πανδημία, χάρη στην έγκαιρη και αποφασιστική αντίδρασή της.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE