Έτοιμος για τον τελικό! ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα

Έτοιμος για τον τελικό! ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα

Ματς-τελικός στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πόρτο.

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League για τους Πειραιώτες είναι Ολυμπιακός – Πόρτο, ματς στο οποίο παίζουν το μέλλον τους στην Ευρώπη, για φέτος.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τους Πορτογάλους και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου και την πρόκρισή της στο Europa League. Έτσι ώστε να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης, με μία προπόνηση στο Καραϊσκάκη, όπου θα γίνει ο αγώνας την Τετάρτη το βράδυ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Πόρτο.

Σε αυτή συμπεριέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός συνολικά 22 ποδοσφαιριστές και την αποστολή αποτελούν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.


Πηγή: www.sportime.gr

The post Έτοιμος για τον τελικό! ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE