Έτοιμος για τον τελικό! ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα

Έτοιμος για τον τελικό! ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα

Ματς-τελικός στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πόρτο.

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League για τους Πειραιώτες είναι Ολυμπιακός – Πόρτο, ματς στο οποίο παίζουν το μέλλον τους στην Ευρώπη, για φέτος.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τους Πορτογάλους και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου και την πρόκρισή της στο Europa League. Έτσι ώστε να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης, με μία προπόνηση στο Καραϊσκάκη, όπου θα γίνει ο αγώνας την Τετάρτη το βράδυ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Πόρτο.

Σε αυτή συμπεριέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός συνολικά 22 ποδοσφαιριστές και την αποστολή αποτελούν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.


Πηγή: www.sportime.gr

The post Έτοιμος για τον τελικό! ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE