Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Με αντίπαλο τη Σλοβακία εντός έδρας στις 24 Μαρτίου 2022 θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Το ημερολογιακό πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής μας στον 8ο όμιλο έγινε γνωστό αργά το απόγευμα και λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κροατία. Είναι χαρακτηριστικό πως μεταξύ 24 – 30 Μαρτίου, θα δώσουμε τρεις αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μας:

24.03.2021: Κύπρος – Σλοβακία
27.03.2021: Κροατία – Κύπρος
30.03.2021: Κύπρος – Σλοβενία
01.09.2021: Μάλτα – Κύπρος
04.09.2021: Κύπρος – Ρωσία
07.09.2021: Σλοβακία – Κύπρος
08.10.2021: Κύπρος – Κροατία
11.10.2021: Κύπρος – Μάλτα
11.11.2021: Ρωσία – Κύπρος
14:11.2021: Σλοβενία – Κύπρος


Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE