ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΡΑ: Αισθητικοί και κομμωτήρια – Λειτουργούν τελικά ή όχι;

ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΡΑ: Αισθητικοί και κομμωτήρια – Λειτουργούν τελικά ή όχι;

Νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου το μεσημέρι της Τετάρτης (09/12).

Στο επίκεντρο των νέων μέτρων χώροι εστίασης, σχολεία και εκκλησίες, ενώ φαίνεται πως την γλύτωσαν τα κέντρα αισθητικής κομμωτήρια και κουρεία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας επιτρέπεται η λειτουργία κέντρων αισθητικής και δερματοστιξία, κομμωτηρίων και κουρείων με ένα άτομο κάθε 10 τ.μ, όπως ισχύει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE