ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕΤΡΑ: Δεν την γλύτωσαν ούτε οι Εκκλησίες - Τι ισχύει ακριβώς

ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕΤΡΑ: Δεν την γλύτωσαν ούτε οι Εκκλησίες - Τι ισχύει ακριβώς

Και οι Εκκλησίες δεν γλύτωσαν αυτή τη φορά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί, μετά και από συστάσεις της Επιδημιολογικής Ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους, θα τελούνται χωρίς την παρουσία πιστών.

Επισήμανε όμως πως θα επιτρέπονται οι θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες) με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE