Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη επέκταση των μέτρων κατά τη διάρκεια των εορτών, εκφράζοντας την άποψη ότι το πιο πιθανό σενάριο φαντάζει να επεκταθούν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου τα πιο αυστηρά μέτρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξανά ψηλός ο αριθμός των θετικών rapid test - Τα αποτελέσματα σε κάθε επαρχία - ΠΙΝΑΚΑΣ
«Θα έλεγα ότι και από άποψη ψυχολογίας αλλά και για να μην έχουμε πισωγυρίσματα, να προετοιμαστούμε ότι θα μείνουν τα ίδια μέτρα. Στόχος μας είναι να μειωθούν οι επαφές και οι δείχτες. Θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις τα Χριστούγεννα. Θα έλεγα ότι είναι σοφότερο να μείνουμε έτσι μέχρι το τέλος του χρόνου, γιατί αναμένουμε ούτως ή αλλιώς αύξηση κατά την περίοδο Ιανουαρίου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Τσιούτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ
Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 1:14:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις