Με τρεμάμενη φωνή η έναρξη του Δελτίου Ειδήσεων στο Σίγμα – «Είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου» - BINTEO

Με τρεμάμενη φωνή η έναρξη του Δελτίου Ειδήσεων στο Σίγμα – «Είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου» - BINTEO

Επεισόδια, εντάσεις, δακρυγόνα και συλλήψεις σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Μάλιστα, την ώρα των εντάσεων βρισκόταν στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο είχε μια διαφορετική έναρξη λόγω των επεισοδίων.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Πέτρα Αργυρού ανακοίνωσε την επίθεση που δέχονται οι δημοσιογράφοι του σταθμού από διαμαρτυρόμενους.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, σεβόμενοι τις Δημοκρατικές Αρχές και τι διαφάνεια, από την οποία κάποιοι φοβούνται και τρομάζουν. Με εντιμότητα, σοβαρότητα θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε την κοινή γνώμη και δεν θα επιτρέψουμε ούτε μια ανθρώπινη απώλεια, ούτε για οικονομικά συμφέροντα, ούτε για μικροκομματικούς και ψηφοθηρικούς εκβιασμούς. Εμείς είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου. Τα εκατομμύρια να τα αναζητήσουν αλλού» τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Σήμερα, στις 10 το πρωί, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν,έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ νωρίς το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη. Οι δύο αυτές συναντήσεις θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς από την έκβασή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο η τριμερής συνάντηση της Τετάρτης θα έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ή αν θα περιοριστεί σε μια διαδικαστικού χαρακτήρα ανταλλαγή απόψεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE