Καταδικάζει τα επεισόδια η Κυβέρνηση - «Οι επιθέσεις και η ρητορική μίσους, είναι ενάντια στη δημοκρατία»

Καταδικάζει τα επεισόδια η Κυβέρνηση - «Οι επιθέσεις και η ρητορική μίσους, είναι ενάντια στη δημοκρατία»

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το δημοσιογραφικό συγκρότημα ΔΙΑΣ.

 

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παναγιώτη Σεντώνα:

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το δημοσιογραφικό συγκρότημα ΔΙΑΣ. Οι επιθέσεις και η ρητορική μίσους εναντίον Μέσων Ενημέρωσης και δημοσιογράφων είναι επιθέσεις εναντίον της δημοκρατίας και ως εκ τούτου είναι πλήρως κατακριτέες και μη ανεκτές από πλευράς της Κυβέρνησης.

Η περίοδος της πανδημίας που διανύουμε επιβάλλει σε όλους να λειτουργούν με τη μέγιστη δυνατή μετριοπάθεια και ωριμότητα. Ειδικότερα όσοι εκφέρουν δημόσιο λόγο έχουν ευθύνη να αποφεύγουν να πυροδοτούν μέσα από τις δηλώσεις ή τις ενέργειες τους, ανάλογες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.