Ο γερμανός δημοσιογράφος φταίει για τα όσα λέχθηκαν!

Ο γερμανός δημοσιογράφος φταίει για τα όσα λέχθηκαν!

Η Ανόρθωση με μια λιτή ανακοίνωση ξεκαθαρίζει τα πράγματα μετά τις δηλώσεις του παίκτη της σε γερμανικά μέσα.

Αναλυτικά:

"Χθες το βράδυ, είδε το φως της δημοσιότητας συνέντευξη του ποδοσφαιριστή μας Τσινεντού Εντέ, σε τοπική έκδοση του γερμανικού αθλητικού περιοδικού «Kicker». Προφανώς υπήρξε κάποια παρερμηνεία των δηλώσεων του Εντέ, αφού ο δημοσιογράφος ανέμειξε τις δηλώσεις με τη δική του αφήγηση και άποψη. Κάτι για το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνονται τα κυπριακά ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής εκθείασε το επίπεδο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου – κάτι που είναι ευδιάκριτο σε όλο το άρθρο – και δήλωσε ότι κυπριακές ομάδες θα μπορούσαν να σταθούν ακόμα και στην Μπουντεσλίγκα. Θέλοντας να στηρίξει το επιχείρημά του, έφερε ως παράδειγμα τις κυπριακές ομάδες οι οποίες φέτος αγωνίστηκαν στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οτιδήποτε άλλο προστέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, αποτελεί άποψη του δημοσιογράφου και σε καμιά περίπτωση δεν δηλώθηκε από τον ποδοσφαιριστή, όπως είναι και λογικό άλλωστε".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE