Βαράντκαρ: Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξει συμφωνία Ην. Βασιλείου - ΕΕ την τελευταία στιγμή

Βαράντκαρ: Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξει συμφωνία Ην. Βασιλείου - ΕΕ την τελευταία στιγμή

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ δήλωσε σήμερα ότι δεν θα εκπλαγεί αν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Βρετανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχιστούν για λίγες ημέρες ακόμη και υπάρξει μια εμπορική συμφωνία της τελευταίας στιγμής.

"Πολύ συχνά συμβαίνει αυτές οι συμφωνίες να γίνονται την τελευταία στιγμή, επειδή όλοι πρέπει να είναι σίγουροι ότι είναι η καλύτερη δυνατή συμφωνία και δεν έχει μείνει τίποτε άλλο στο τραπέζι", δήλωσε ο Βαράντκαρ στους δημοσιογράφους.

"Δεν θα με εξέπληττε αν συνεχιστούν για λίγες μέρες και η συμφωνία επιτευχθεί μόνο την τελευταία στιγμή", δήλωσε ο Βαράντκαρ, συμμεριζόμενος την ελπίδα του Ιρλανδού υπουργού Εξωτερικών Σάιμον Κόβενι νωρίτερα σήμερα ότι μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί ακόμα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να ρισκάρει με την απόφασή του να πλήξει ιρανικές πυρηνικές και, όπως όλα δείχνουν, κατάφερε να πετύχει μια νίκη έναντι της Τεχεράνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE