Απόφαση στα κατεχόμενα για τερματισμό διέλευσης από οδοφράγματα - Μπαίνουν καραντίνα

Απόφαση στα κατεχόμενα για τερματισμό διέλευσης από οδοφράγματα - Μπαίνουν καραντίνα

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής δεν θα δίνεται πλέον άδεια για διέλευση από τα οδοφράγματα χωρίς υποχρεωτική καραντίνα για περίοδο μικρότερη των 24 ωρών, αποφασίστηκε από την «επιτροπή μολυσματικών ασθενειών» των κατεχομένων.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η απόφαση θα ισχύσει από τις 23.59 στις 13 Δεκεμβρίου 2020.

Άτομα τα οποία είχαν νοσήσει από την Covid-19 και επιθυμούν να εισέλθουν στα κατεχόμενα μπορούν να το πράξουν 14 ημέρες αφότου αρνητικοποιηθούν.

Η «επιτροπή» αποφάσισε επίσης να επεκτείνει την περίοδο εισόδου στα κατεχόμενα χωρίς καραντίνα σε 3 ημέρες ή λιγότερο ως τις 23 Δεκεμβρίου στις 23.59.

Νέα αξιολόγηση της κατάστασης θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου για τις διελεύσεις των τριών ημερών χωρίς καραντίνα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE