Απόφαση στα κατεχόμενα για τερματισμό διέλευσης από οδοφράγματα - Μπαίνουν καραντίνα

Απόφαση στα κατεχόμενα για τερματισμό διέλευσης από οδοφράγματα - Μπαίνουν καραντίνα

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής δεν θα δίνεται πλέον άδεια για διέλευση από τα οδοφράγματα χωρίς υποχρεωτική καραντίνα για περίοδο μικρότερη των 24 ωρών, αποφασίστηκε από την «επιτροπή μολυσματικών ασθενειών» των κατεχομένων.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η απόφαση θα ισχύσει από τις 23.59 στις 13 Δεκεμβρίου 2020.

Άτομα τα οποία είχαν νοσήσει από την Covid-19 και επιθυμούν να εισέλθουν στα κατεχόμενα μπορούν να το πράξουν 14 ημέρες αφότου αρνητικοποιηθούν.

Η «επιτροπή» αποφάσισε επίσης να επεκτείνει την περίοδο εισόδου στα κατεχόμενα χωρίς καραντίνα σε 3 ημέρες ή λιγότερο ως τις 23 Δεκεμβρίου στις 23.59.

Νέα αξιολόγηση της κατάστασης θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου για τις διελεύσεις των τριών ημερών χωρίς καραντίνα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.