ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ρεβεγιόν με περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ρεβεγιόν με περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας

Τη διατήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊο την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση. 

«Για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συστήνουμε σε όλους αυτές οι γιορτές να μην είναι αφορμή για συγχρωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε το άνοιγμα από αύριο των υπηρεσιών μανικιούρ-πεντικιούρ, ενώ ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας νέα επικοινωνία Μητσοτάκη - Ιερώνυμου για το ζήτημα των εκκλησιών. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει διπλή λειτουργία κατά την προτεραιότητα και την απόφαση που θα λάβει η Εκκλησία μας. Ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ή αύριο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE