ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για 4 μέρες 24χρονος - Εναντίον του υπάρχουν πέντε υποθέσεις κλοπών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για 4 μέρες 24χρονος - Εναντίον του υπάρχουν πέντε υποθέσεις κλοπών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 4 ημερών εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά πέντε διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και παράνομη κατοχή περιουσίας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκαν στη Δύναμη από πέντε κατοίκους της Λάρνακας ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα αυτοκίνητά τους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε δρόμους της πόλης.

Οι δράστες φέρονται να έσπασαν τζάμια των αυτοκινήτων, ενώ σε δύο περιπτώσεις έκλεψαν από αυτά διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.
 
Γύρω στις 4 χθες το απόγευμα μέλος της Τροχαίας Λάρνακας, που βρισκόταν σε περιπολία σε δρόμο της πόλης, ανέκοψε για έλεγχο ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών, μετά από πληροφορία που έλαβε από πολίτη, ότι αυτός πιθανόν να ενέχεται στις υποθέσεις κλοπής από αυτοκίνητα.
 
Ακολούθησε έρευνα και στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκε περιουσία, η οποία αποτελεί μέρος των αντικειμένων που κλάπηκαν από το αυτοκίνητο ενός από τους παραπονούμενους.
 
Αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Ο 24χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρν. 

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top