Αναστέλλεται η λειτουργία του ΚΕΠ Πάφου λόγω εντοπισμού κρουσμάτων Covid-19

Αναστέλλεται η λειτουργία του ΚΕΠ Πάφου λόγω εντοπισμού κρουσμάτων Covid-19

Αναστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Πάφου, στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 62, από αύριο, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, λόγω του εντοπισμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων  COVID-19 σε εργαζόμενους.


Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρει ότι το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού προβαίνει στην απολύμανση του ΚΕΠ και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας.
 
Το κοινό που είχε προγραμματισμένο ραντεβού για τις επόμενες μέρες παρακαλείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όπως μην προσέλθει στο ΚΕΠ. Για εξυπηρέτηση για επείγουσες περιπτώσεις το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα Επαρχιακά Γραφεία των αρμόδιων Τμημάτων/Υπηρεσιών της επαρχίας Πάφου ή στο Κέντρο Πολιτών (ΚΕΠΟ) του επαρχιακού ταχυδρομικού γραφείου Πάφου (τηλ. 80002000).
 
Σ’ ό,τι αφορά τα έγγραφα που ήταν έτοιμα για παράδοση (ταυτότητες, διαβατήρια, άδειες οδήγησης κλπ), αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι το κοινό μπορεί να τα παραλάβει από το ΚΕΠ Πάφου, από την Τετάρτη 16/12/2020 μέχρι την Παρασκευή 18/12/2020 από τις 09:00 μέχρι τις 12:00. 
 
Για την επαναλειτουργία του ΚΕΠ Πάφου θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση, καταλήγει η ανακοίνωση με την οποία ζητείται η κατανόηση και συνεργασία του κοινού και εκφράζεται λύπη για την ταλαιπωρία. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE