Ανακοινώθηκαν τα νέα σημεία για rapid tests της Δευτέρας (21/12) - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ανακοινώθηκαν τα νέα σημεία για rapid tests της Δευτέρας (21/12) - ΠΙΝΑΚΑΣ

Aνακοινώθηκαν τα σημεία για τις μονάδες δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests στις 21 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι για αύριο, 21 Δεκεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου θα βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.