Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Μητροπολίτης Βαρνάβας – Θετικός στον κορωνοϊό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Μητροπολίτης Βαρνάβας – Θετικός στον κορωνοϊό

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Μητροπολίτης Βαρνάβας διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Παρασκευή 18/12.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και έγινε εισαγωγή και νοσηλεύεται.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Μητρόπολη Τριμυθούντας μας ανάφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Βαρνάβα είναι καλή και σταθερή, αλλά θα πρέπει να νοσηλευθεί για λίγες ημέρες για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος Βαρνάβας, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών τον περασμένο Απρίλιο για μη συμμόρφωση με τις προειδοποιήσεις και το κάλεσμα σε πιστούς, να προσέλθουν στους ναούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE