Ο Τζο Μπάιντεν εμβολιάστηκε με το εμβόλιο των Pfizer/Biontech - Μπροστά στις κάμερες η διαδικασία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τζο Μπάιντεν εμβολιάστηκε με το εμβόλιο των Pfizer/Biontech - Μπροστά στις κάμερες η διαδικασία - ΒΙΝΤΕΟ

Με την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/Biontech εμβολιάστηκε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο εμβολιασμός του έγινε σε νοσοκομείο στο Νιούαρκ του Ντελαγουέρ μια εβδομάδα μετά την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Νωρίτερα εμβολιάστηκε και η σύζυγός του Τζιλ Μπάιντεν.

Το εμβόλιο των Pfizer/Biontech χορηγείται σε δύο δόσεις με διάστημα ορισμένων εβδομάδων μεταξύ τους, προκειμένου να φτάσει στο 95% της αποτελεσματικότητάς του.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε ο Μπάιντεν θα εμβολιαστεί με την δεύτερη δόση.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Τζεν Ψάκι, την προσεχή εβδομάδα θα εμβολιαστούν η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις και ο σύζυγός της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE