Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η γερμανική εταιρεία εμβολίων BioNTech ανέφερε την Τρίτη ότι μπορεί εντός έξι εβδομάδων να παραγάγει εμβόλιο που να αντιμετωπίζει και την νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού.


Εν τω μεταξύ, αναμένεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα συγκαλέσει συνάντηση των μελών του για να συζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης του νέου στελέχους του ιού.

Εν τω μεταξύ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος στη Γερμανία είπε ότι δεν είμαστε ακόμα σε θέση να έχουμε επαρκή εικόνα για  το νέο στέλεχος του ιού στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE