ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα σημεία για rapid tests την παραμονή των Χριστουγέννων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα σημεία για rapid tests την παραμονή των Χριστουγέννων

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι για σήμερα, 24 Δεκεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου θα βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, την ημέρα των Χριστουγέννων δεν θα διενεργούνται rapid tests, ενώ πιθανόν να διενεργηθούν δειγματοληψίες το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, το απόγευμα μόνο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE