ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν το βάζουν κάτω για Ατζίλι: «Διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος»

Δεν το βάζουν κάτω για Ατζίλι: «Διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος»

Η Μακάμπι Χάιφα δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την προσπάθεια για την απόκτηση του Ομέρ Ατζίλι από τον ΑΠΟΕΛ

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ, αναφέρει πως ο μεσοεπιθετικός των γαλαζοκιτρίνων, «αρέσει» εδώ και καιρό στην ομάδα, με τους οπαδούς να θέλουν τη μεταγραφή του και τον πρόεδρο να έχει τον τελευταίο λόγο αν θα προχωρήσει ή όχι. Όπως τονίζεται, πιστεύουν πως θα είναι καταλυτικός παράγοντας και θα γίνει ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής τα επόμενα χρόνια και «προκρίνουν» το να ενταχθεί στο ρόστερ.

Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει από το όλο δημοσίευμα, είναι πως από τη γειτονική χώρα, υπογραμμίζουν πως ο Ατζίλι διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Δεν το βάζουν κάτω για Ατζίλι: «Διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top