Ιωάννα Τούνη – Γιάννης Σιδεράκης: Έκαναν unfollow στο Instagram

Ιωάννα Τούνη – Γιάννης Σιδεράκης: Έκαναν unfollow στο Instagram

Στις αρχές Οκτωβρίου η Iωάννα Τούνη έκανε γνωστό μέσω των instastories πως είναι ξανά σε σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή. 

«Έχω σχέση. Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δε θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Iωάννα Τούνη , χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγες ημέρες μετά έγινε   ωστόσο ζευγάρι ξανά με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν, ενώ τη σχέση τους είχε «πρόδωσε» το Instagram.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (πατώντας εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.