Τα διοικητικά σενάρια και ο… Πετρίδης – Ατάκα που δείχνει ότι δεν πάει πουθενά!

Τα διοικητικά σενάρια και ο… Πετρίδης – Ατάκα που δείχνει ότι δεν πάει πουθενά!

Στο newsletter του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων κάνει τον απολογισμό του και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και στη διοικητική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Διαβάστε: Πετρίδης: «Ποτέ δεν υπήρξα φυγόμαχος» – Όλα όσα αναφέρει στον απολογισμό του

Τι γράφει: 

«Στο διοικητικό κομμάτι ποτέ δεν υπήρξα φυγόμαχος. Έχω υπηρετήσει ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας συνολικά για 12 χρόνια. Την περίοδο 2001-06 και από τον Δεκέμβριο του 2013, μέχρι και σήμερα. Επί θητείας μου έχουν κατακτηθεί 8 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 Super Cup. Ξέρω πολύ καλά τι θέλει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας, γιατί το ίδιο επιθυμώ και εγώ. Δεν παρέλαβα ποτέ την προεδρία, στα εύκολα. Ούτε επιθυμώ να φυγομαχήσω παραδίδοντας την σε μια εποχή που είναι δύσκολη σε πολλούς τομείς. Για μένα προσωπικά θα ήταν το πιο εύκολο. Όμως, το βάρος της ευθύνης είναι πάνω μου και το αναγνωρίζω. Για αυτό και συνεχίζω την προσπάθεια έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ να προχωρά σταθερά και απρόσκοπτα, σε όλους τους άλλους τομείς, πέραν του αγωνιστικού όπου η ευθύνη μοιράζεται με πολλούς. Την ίδια ώρα, αν υπάρχει οποιοσδήποτε, ο οποίος νιώθει δυνατός και άξιος να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ, στην επόμενη μέρα, μπορεί να το κάνει όποτε επιθυμεί. Εμείς θα παραμείνουμε δίπλα στην όποια προσπάθεια ως πιστοί στρατιώτες της ιδέας που υπηρετούμε. Γιατί ως πρόεδρος και ως διοίκηση, το μόνο που επιθυμούμε είναι το μεγαλείο, της πιο ιστορικής και επιτυχημένης ομάδας στην Κύπρο».

The post Τα διοικητικά σενάρια και ο… Πετρίδης – Ατάκα που δείχνει ότι δεν πάει πουθενά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE