Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Την ώρα που απομένει μόνο η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας Παρί Σεν Ζερμέν και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, η «Equipe» αποκάλυψε το πρωτοσέλιδό της για τα Χριστούγεννα, το οποίο και φέρει τον Αργεντίνο τεχνικό ως άλλο… Άη Βασίλη.
Η γαλλική εφημερίδα παρομοίασε έτσι την άφιξή του στην πόλη του Φωτός με το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να λάβει η πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά το «διαζύγιο» με τον Τόμας Τούχελ.
Άλλωστε, αυτό ήταν και το προπονητικό όνειρο του πρώην τεχνικού της Τότεναμ, ο οποίος πίσω στο 2016 είχε δηλώσει ως Νο1 στόχο του να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, της οποίας φόρεσε τη φανέλα της και ως ποδοσφαιριστής για δύο χρόνια (2001-2003).
La une du journal L’Équipe de ce vendredi 25 décembre https://t.co/8AEhGDPbtF pic.twitter.com/n7daVz5RAp
— L’ÉQUIPE (@lequipe) December 24, 2020
The post Το πρωτοσέλιδο της «Equipe» για Παρί-Ποτσετίνο: «Σε περιμένουν σαν τον Άη Βασίλη»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




