ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έφτασε από Η.Β και μπήκε σε καραντίνα - Μέθυσε και σήκωσε στο πόδι το ξενοδοχείο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έφτασε από Η.Β και μπήκε σε καραντίνα - Μέθυσε και σήκωσε στο πόδι το ξενοδοχείο

Πέντε πτήσεις αναμένονται σήμερα, Σάββατο, στο αεροδρόμιο Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση του αεροδρομίου, οι πτήσεις αναμένονται από Μπρίστολ, Εδιμβούργο, Λούτον, Γκάτγουικ και Στάνστεντ (Λονδίνο), με τις αεροπορικές εταιρείας Easy Jet και Ryan Air. 

Επίσης, αύριο Κυριακή αναμένονται άλλες δύο πτήσεις στον αερολιμένα Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο από Γκάτγουικ και Στάνστεντ.  Όλοι οι επιβάτες, με την άφιξή τους, υποβάλλονται σε εργαστηριακό έλεγχο για Covid-19 και στη συνέχεια μεταφέρονται με λεωφορεία στα ξενοδοχεία καραντίνας για υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό επτά ημερών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επεισόδιο δημιούργησε χτες γυναίκα σε ξενοδοχειακό κατάλυμα, στην Πάφο, όπου βρισκόταν σε καραντίνα μετά την άφιξη της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η γυναίκα που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης, άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί αναστάτωση, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι ένοικοι που βρίσκονταν σε καραντίνα να διαμαρτυρηθούν. Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και μετά από σχετικές υποδείξεις η γυναίκα συμμορφώθηκε.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.