Νέα άνοδος κρουσμάτων, φόβοι για ακόμη ένα lockdown στη Γαλλία

Νέα άνοδος κρουσμάτων, φόβοι για ακόμη ένα lockdown στη Γαλλία

Το γαλλικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι κατέγραψε 11.395 νέες μολύνσεις του νέου κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, υπερβαίνοντας το όριο των 10.000 για πρώτη φορά μετά από τέσσερις ημέρες, εν μέσω φόβων για ένα τρίτο lockdown στη χώρα.


Η Γαλλία, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή την εκστρατεία εμβολιασμού, κατέγραψε επίσης αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που νοσηλεύονται με την ασθένεια για τέταρτη συνεχή ημέρα, κάτι που δεν έχει συμβεί από τις 13 Νοεμβρίου.

Το αθροιστικό σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 2.574.041, το πέμπτο υψηλότερο στον κόσμο. Ο επταήμερος κινούμενος μέσος όρος των νέων λοιμώξεων, ο οποίος εξομαλύνει τις παρατυπίες που αναφέρονται, ανέρχεται σε 11.871, υπερδιπλάσιος από τον στόχο που έχει θέσει η κυβέρνηση για λιγότερα από 5.000. Ο αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την νόσο αυξήθηκε κατά 969, φτάνοντας τους 64.078, έναντι ενός επταήμερου κινούμενου μέσου όρου των 339.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE