ΕΛΛΑΔΑ: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

ΕΛΛΑΔΑ: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Πτώμα γυναικάς, σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε βαλίτσα  βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29/12 σε δασική περιοχή στα Βίλια από κυνηγούς.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο κάνει έρευνες για την ταυτοποίηση της γυναίκας. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο, όπου αύριο θα γίνει νεκροτομή για την διακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Τα ρεπορτάζ  στην Ελλάδα αναφέρουν πως το πτώμα ήταν «διπλωμένο» ώστε να χωρέσει στην βαλίτσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα ανήκει πιθανότατα σε γυναίκα, καθώς ήταν γυμνό και βρέθηκε μόνο ένα γυναικείο εσώρουχο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE