Φωτιά σε αποθήκη στον Ύψωνα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε μεγάλη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό και έθεσε σεσυναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατηγόρησε το Πεκίνο ότι ήθελε να κρύψει την έκταση της πανδημίας. "Καλούμε την Κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας να την απελευθερώσει αμέσως και άνευ όρων", δήλωσε ο Μάικ Πομπέο για τη Τζανγκ Ζαν, η οποία καταδικάστηκε τη Δευτέρα από δικαστήριο της Σαγκάης σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης.
"Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έδειξε για ακόμη μια φορά ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σωπάσει όσους αμφισβητούν την επίσημη γραμμή του Κόμματος, ακόμα κι αν αυτό αφορά κρίσιμες πληροφορίες για τη δημόσια υγεία", συμπλήρωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.
Νωρίτερα και η Ευρωπαϊκή Ένωση επέκρινε τη φυλάκιση της δημοσιογράφου και κάλεσε για την άμεση απελευθέρωσή της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις