Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.
Η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων (MHRA), που ενέκρινε τη χρήση του στη Βρετανία, είναι ένας "πολύ ικανός ρυθμιστικός φορέας, που βασίζεται στην επιστήμη και δεν εγείρω κανένα ζήτημα σχετικά με την απόφασή της", είπε o Μοσέφ Σλάουι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Όμως, το ρυθμιστικό πλαίσιο είναι διαφορετικό στις ΗΠΑ, συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως οι κλινικές δοκιμές και οι αξιολογήσεις δεν επιτρέπουν μια έγκριση πριν από τις "αρχές Απριλίου".
Ο Σλάουι υπογράμμισε ιδίως την ανάγκη να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά του στους ηλικιωμένους.
Εξάλλου, ο Σλάουι είπε πως ελπίζει πως ένα εμβόλιο που θα αναπτύξει ο αμερικανικός κολοσσός Johnson & Johnson θα εγκριθεί τον Φεβρουάριο στις ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




