ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βλέπει κομματικούς αρχηγούς για προϋπολογισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Βλέπει κομματικούς αρχηγούς για προϋπολογισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Βλέπει κομματικούς αρχηγούς για κρατικό προϋπολογισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προεδρικού, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ο Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με τους αρχηγούς των κομμάτων για τον κρατικό προϋπολογισμό, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αυτή η συνάντηση προφανώς εντάσσεται στην συνολικότερη προσπάθεια για να κερδίσει η κυβέρνηση ψήφους, ενόψει της επικείμενης νέας ψηφοφορίας.

Σημειώνουμε εδώ πως το προηγούμενο διάστημα τόσο η κυβέρνηση, όσο και ο Πρόεδρος του κυβερνών κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, προχώρησαν σε ενταντικές διαβουλεύσεις με μερίδα των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με επικέντρωση σε ΕΔΕΚ και Συμμαχία Πολιτών.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, με φόντο την εγκριση των νέων περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, έχει μετατεθεί μισή ώρα αργότερα, στις 11:30 το μεσημέρι, ημέρα Πέμπτη 07/12). Δηλαδή, αμέσως μετά το Συμβούλιο Αρχηγών.

Παράλληλα, αύριο Τρίτη (05/01), όπως έγραψε και νωρίτερα το ThemaOnline, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με την επιστημονική συμβουλευτική ομάδα για την αντιμετώπιση του COVID-19, στην παρουσία αρμοδίων Υπουργών, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top