Η συζήτηση για έγκριση του εμβολίου της Moderna θα συνεχιστεί την Τετάρτη, ανακοίνωσε ο EMA

Η συζήτηση για έγκριση του εμβολίου της Moderna θα συνεχιστεί την Τετάρτη, ανακοίνωσε ο EMA

Την Τετάρτη 6/1 θα συνεχιστεί η συζήτηση για την υπό όρους σύσταση έγκρισης του εμβολίου της εταιρείας Moderna, ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ο οποίος ξεκίνησε τη σχετική συνεδρίαση του νωρίτερα σήμερα.


Συγκεκριμένα, σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισκός αναφέρεται ότι, "η συζήτηση της επιτροπής του EMA για τα ανθρώπινα φάρμακα (CHMP) για το εμβόλιο COVID-19 Moderna δεν έχει ολοκληρωθεί σήμερα. Θα συνεχιστεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021. Δεν θα εκδοθεί περαιτέρω ανακοίνωση σήμερα από τον EMA".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE