Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Σε 98χρονη επιζήσασα του Άουσβιτς το πρώτο εμβόλιο σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης

Άρχισαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε γηροκομεία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο εμβόλιο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη χορηγήθηκε σε μια 98χρονη, επιζήσασα του Άουσβιτς.


Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί από τον ΕΟΔΥ στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη εμβολιάστηκε η κ. Ζάνα, 98 ετών, επιζήσασα του Άουσβιτς», αναφέρει ο κ. Αρκουμανέας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.