ΚΥΠΡΟΣ: Τι έδειξαν τα rapid test - Η πόλη με τα περισσότερα κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ: Τι έδειξαν τα rapid test - Η πόλη με τα περισσότερα κρούσματα

Ακόμα μια μέρα όπου η διενέργεια τεστ έφεραν στην επιφάνεια και άλλα θετικά περιστατικά COVID-19 μέσω των PCR test και rapid test αντιγόνου.

Από τις 10,201 εργαστηριακές διαγνώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα οι 3,057 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 7,144 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 573 περιστατικά της νόσου COVID-19.

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE