Δημητρίου: «Όταν δεχθήκαμε το γκολ, νιώθαμε ότι θα βρούμε τον τρόπο να το γυρίσουμε»

Δημητρίου: «Όταν δεχθήκαμε το γκολ, νιώθαμε ότι θα βρούμε τον τρόπο να το γυρίσουμε»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί μειώσαμε τη διαφορά. Παίζουμε όμως ξανά σε τρεις μέρες, άρα δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε το σημερινό παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι στο πως να συνεχίσουμε την πορεία μας. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι κάθε τρεις μέρες, πρέπει να νικήσουμε και την κούραση και να βρούμε τους τρόπους να φρεσκάρουμε και την ομάδα, χωρίς να επηρεάζεται η συνοχή μας.

Αυτό που φάνηκε και το νιώσαμε κι εμείς και οι παίκτες, όταν δεχθήκαμε το γκολ, νιώθαμε ότι θα βρούμε τον τρόπο να το γυρίσουμε. Οι παίκτες μας δεν πανικοβλήθηκαν, ούτε έχασαν τη συνοχή τους και έμειναν συγκεντρωμένοι.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν χάθηκαν ευκαιρίες. Ήταν θέμα ποιος θα κατάφερνε να σκοράρει δεύτερο γκολ. Είχαμε την έμπνευση του Κούσουλου, την ωραία ενέργεια του Λέζιακς και την τύχη με το μέρος μας, που χρειάζεται όταν κάνεις πρωταθλητισμό».

The post Δημητρίου: «Όταν δεχθήκαμε το γκολ, νιώθαμε ότι θα βρούμε τον τρόπο να το γυρίσουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.