Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τον… ΚΟΝΤΡΑΡΕ ο «Πούρσα» – Τώρα τον έχει παίκτη και τα ΕΙΠΑΝ στην… πρώτη (ΦΩΤΟ)

Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τον… ΚΟΝΤΡΑΡΕ ο «Πούρσα» – Τώρα τον έχει παίκτη και τα ΕΙΠΑΝ στην… πρώτη (ΦΩΤΟ)

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση σήμερα (Τετάρτη 06-01-2021) ως κόουτς του ΑΠΟΕΛ.

Δείτε: 

Η πρώτη υπό τις οδηγίες «Πούρσα» στον «Αρχάγγελο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεταξύ των φωτογραφίων που ανάρτησε ο ΑΠΟΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε και αυτή η πιο κάτω, τετ α τετ Σάββα Πουρσαϊτίδη και Γιώργου Μερκή.

Κακά τα ψέματα, εδώ και χρόνια που είναι στα Κυπριακά γήπεδα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο δε και ως προπονητής, είχε ως αντίπαλο τον Γιώργο Μερκή, στις ομάδες του Κύπριου αμυντικού (Απόλλωνα πριν και ΑΠΟΕΛ μετά).

Τα είπαν οι δυο τους στη σημερινή προπόνηση και σίγουρα στο μυαλό τους έχουν τον προβληματισμό και τις σκέψεις για το πως θα ανακάμψει ο ΑΠΟΕΛ από εδώ και πέρα και να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.

Σ.Ν.

The post Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τον… ΚΟΝΤΡΑΡΕ ο «Πούρσα» – Τώρα τον έχει παίκτη και τα ΕΙΠΑΝ στην… πρώτη (ΦΩΤΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE