Τραγωδία στην Αίγυπτο: Πέθαναν όλοι οι ασθενείς σε ΜΕΘ Covid

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Πέθαναν όλοι οι ασθενείς σε ΜΕΘ Covid

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο El Husseineya Central Hospital της Αιγύπτου στο οποίο νοσηλεύονταν ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς μία πτέρυγα του ιδρύματος έμεινε χωρίς οξυγόνο με αποτέλεσμα να πεθάνουν όλοι οι νοσηλευόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, επτά άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους από το συμβάν, όλοι τους θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των θανάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο όπου το προσωπικό του νοσοκομείο φαίνεται να κάνει τεχνητές αναπνοές σε δεκάδες νοσηλευόμενους για να τους σώσει, ενώ την ίδια ώρα ακούγονται φωνές, κλάματα αλλά και συναγερμοί από αναπνευστήρες.

Πρέπει να σημειωθεί πως αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί πριν λίγες εβδομάδες στο Zefta General Hospital, με αρκετούς ασθενείς να πεθαίνουν.

ΠΗΓΗ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE