ΚΥΠΡΟΣ – LOCKDOWN: Τα σχολεία που θα προχωρήσουν με τηλεκπαίδευση και οι εξαιρέσεις– Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ – LOCKDOWN: Τα σχολεία που θα προχωρήσουν με τηλεκπαίδευση και οι εξαιρέσεις– Όλες οι λεπτομέρειες

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, σήμερα Παρασκευή 8/1.

Όπως αποφασίστηκε, η εκπαίδευση θα συνεχιστεί μέσω εξ’ αποστάσεως σε όλες τις βαθμίδες, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν αποσταλεί στις σχολικές μονάδες από το Υπουργείο Παιδείας, εξαιρουμένων ειδικής εκπαίδευση, νηπιαγωγεία,  βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, περιπτώσεις όπου απαιτείται η φυσική παρουσία φοιτητών για σκοπούς διεξαγωγής εργαστηριακών μαθημάτων για προετοιμασία των φοιτητών για εξετάσεις σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα εργαστηριακά μαθήματα διενεργούνται με φυσική παρουσία, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες 7-8/1, το εκπαιδευτικό σύστημα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, ενώ αντιδράσεις υπήρχαν εκ μέρους των δασκάλων της προδημοτικής εκπαίδευσης και των νηπιαγωγείων για αυτή την απόφαση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE