ΜΗΝΥΜΑ Ουζόχο για το ΠΡΩΤΟ του στο φετινό πρωτάθλημα – «Ελπίζω να…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΜΗΝΥΜΑ Ουζόχο για το ΠΡΩΤΟ του στο φετινό πρωτάθλημα – «Ελπίζω να…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το πρώτο του παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ είχε ο Φράνσις Ουζόχο, αυτό απέναντι στον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ.

Τη Δευτέρα (11-01-2021) ο τερματοφύλακας των γαλαζοκιτρίνων ανάρτησε το εξής:

«Ήταν δύσκολος και μακρύς ο δρόμος της επιστροφής. Είμαι χαρούμενος που φόρεσα αυτή τη φανέλα σε αγώνα πρωταθλήματος και ελπίζω να είναι η αρχή πολλών καλών αναμνήσεων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uzoho Francis , M.O.N (@uzoho30)

The post ΜΗΝΥΜΑ Ουζόχο για το ΠΡΩΤΟ του στο φετινό πρωτάθλημα – «Ελπίζω να…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE