Έντονη κινητικότητα – Οι προτάσεις για δανεισμό του Εσίτι

Έντονη κινητικότητα – Οι προτάσεις για δανεισμό του Εσίτι

Εντονη κινητικότητα υπάρχει το τελευταίο 24ωρο γύρω από το θέμα του ενδεχόμενου δανεισμού του Αντερσον Εσίτι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «metrosport.gr», πέρα από την κρούση που έκανε η Γκέζτεπε, στα γραφεία της Τούμπας έχουν φτάσει από το πρωί ακόμη δύο προτάσεις για εξάμηνο δανεισμό του Νιγηριανού μέσου με οψιόν αγοράς. Πρόκειται για προτάσεις από μία άλλη τουρκική και μία ρωσική ομάδα.

Όπως και η Γκέζτεπε, έτσι και αυτές οι δύο ομάδες, καλύπτουν ολόκληρο το συμβόλαιο του Εσίτι για το επόμενο εξάμηνο, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιλαμβάνουν κάποιους άλλους πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους για τον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα έχουν ήδη αρχίζει να σκέφτονται πολύ σοβαρά την παραχώρηση του Εσίτι και για τον επιπλέον λόγο ότι έτσι θα ανοίξει χώρος για ενταχθεί μέσος με άλλα χαρακτηριστικά στην ομάδα και κατά συνέπεια αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

The post Έντονη κινητικότητα – Οι προτάσεις για δανεισμό του Εσίτι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.