Ξεκίνησε η παράδοση των πρώτων εμβολίων της Moderna στην Ευρώπη

Ξεκίνησε η παράδοση των πρώτων εμβολίων της Moderna στην Ευρώπη

Ξεκίνησε σήμερα, 11 Ιανουαρίου του 2021, η παράδοση των πρώτων εμβολίων της Moderna έναντι της Covid-19 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.


Σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τα νεότερα για τη διανομή των εμβολίων της εταιρείας στην Ευρώπη, η Moderna αναφέρει ότι η μεταφορά των εμβολίων της Moderna θα πραγματοποιηθεί από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Kuehne+Nagel, ενώ η διαδικασία θα ξεκινήσει και θα συντονιστεί από τον κεντρικό κόμβο της εταιρείας, για μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής της περιοχής ΕΜΕΑ στη Moderna, Dan Staner, δήλωσε πως «πρόκειται για ένα συναρπαστικό ορόσημο και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον ρόλο που θα διαδραματίσει το εμβόλιο της Moderna στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ευρώπη».

«Η διανομή του εμβολίου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφερε, «είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα logistics που έχει κληθεί να συντονίσει η εταιρεία μας στα δέκα χρόνια λειτουργίας της».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE