Περισσότερες από 100 συλλήψεις έγιναν από το FBI για τη βίαιη κατάληψη του Καπιτωλίου

Περισσότερες από 100 συλλήψεις έγιναν από το FBI για τη βίαιη κατάληψη του Καπιτωλίου

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) συνέλαβε περισσότερους από 100 ανθρώπους σχετικά με τη βίαιη κατάληψη του Καπιτωλίου την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα διερευνά άτομα, τα οποία θα μπορούσαν να απειλήσουν την ασφάλεια της ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν, στις 20 Ιανουαρίου, όπως δήλωσε χθες, Πέμπτη, ο διευθυντής του.


"Ψάχνουμε για άτομα, τα οποία ενδεχομένως να προσβλέπουν σε επανάληψη της ίδιας βίας με αυτή που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα", είπε ο Κρίστοφερ Ρέι, διευθυντής του FBI σε ειδική ενημέρωση του απερχόμενου αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, σχετικά με την ασφάλεια της τελετής προεδρικής ορκωμοσίας.
 
"Ήδη από την 6η Ιανουαρίου έχουμε εντοπίσει περισσότερους από 200 υπόπτους. Έτσι γνωρίζουμε ποιοι είστε, αν θα είστε εκεί έξω, πράκτορες του FBI θα έρθουν να σας βρουν" πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE