Ξέχασε το μόλις 1 έτους παιδί της στο κρύο στους -32 βαθμούς Κελσίου - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξέχασε το μόλις 1 έτους παιδί της στο κρύο στους -32 βαθμούς Κελσίου - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Αντιμέτωπη με 20 χρόνια φυλάκισης είναι η 22χρονη Valentina Fadeeva που ξέχασε τον μόλις ενός έτους γιο της σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στους -32 βαθμούς Κελσίου στη Ρωσία.

Το βρέφος παεύει να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει υποστεί σοβαρά κρυοπαγήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια και υποθερμία, ενώ και η 4χρονη αδερφή του έχει κρυοπαγήματα αν και αυτή η μητέρα της θυμήθηκε να την πάρει μαζί της στο σπίτι.

Η 22χρονη υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της μετά από έναν καβγά με τον εραστή της μητέρας της, μετά από μία νύχτα όπου ήπιε πολύ. Ο άνδρας ανακρίθηκε από την Αστυνομία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Η 49χρονη μητέρα της κοπέλας βρήκε το μωρό σε τραγική κατάσταση όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά από νυχτερινή βάρδια. Η νεαρή είπε ότι είχε φύγει από το σπίτι, είχε πάει σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα και επέστρεψε με την κόρη της σπίτι, όταν εκείνη παραπονέθηκε ότι κρύωνε, αλλά ξέχασε τον γιο της πίσω.

 

 

Από newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE